prototip

STOP ELECTROMAGNETIC WAVES

STOP ones electromagnètiques

Per Professionals de la salut

Qualificació OMS F2 Ones electromagnètiques igual que el Diòxid Titani E171 EU i Ti02 USA per possibles efectes nocius ONCOLÒGICS.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va incloure el 2011 les ones electromagnètiques al Grup 28 de la classificació de possibles elements cancerígens.

IARC (Agència Internacional per a la Investigació contra el càncer) basant-se en evidència científica classificant la «RADIACIÓ ELECTROMAGNÈTICA» emesa per dispositius mòbils com a possible cancerigen humà dins el grup 28 (31 científics de 14 països de l’OMS) per l’augment de tumors cerebrals,

El Xip (dintre el llapis) redueix els efectes nocius i aplica el principi de precaució de l’OMS respecte els possibles efectes nocius.

Tecnologia europea, a França, Russia i Catalunya.

Funcions per un principi Físic de desfassament a 180º.

Amb ample de banda de 1 a 5GHz (+/-)

Millora les proves neuroposturals amb Test Clínic Muscular provat amb electromiògraf (tècnica del Dr. Jacques Gaujac a l’hospital universitari Rangueil. Interspace. Centre Spatial Toulouse) i manual amb guants de làtex o vinil.

El xip/llapis composat per multi antenes s’ha de portar a sobre a menys de 50cm.

Efectiu amb les ones emeses per mòbils / tauletes / ordinadors i videojocs / microones / plaquest d’inducció, WiFi, Bluetooth, transport públic, automòbils, línies d’alta tensió de baixa freqüència. Antenes públiques de repetició de telefonia, implant coclear.

Fabricat els PROTOTIPS a Catalunya amb temps de funcionament infinit; no porta piles ni material fungible. No és aconsellable l’ús del mòbil a llocs sensibles pels adolescents (PRINCIPI DE PRECAUCIÓ). Formulat a la Cumbre de Río.

Associació Mèdica Internacional de Neuroposturologia

President Joseph Pineda Font

Posturòleg – Naturòpata – Coach

Número 48650 del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya